2021 KA131 PERSONEL HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI

Asil olarak seçildiği ilan edilen tüm yararlanıcılar “ADAY” statüsündedir.
Adayların faaliyete katılımları, ancak adayın tercih ettiği üniversitece kabul edileceğinin kesinlik kazanmasını takiben mümkün olacaktır!
Başvuruları, Ulusal Ajans`ın başvuru sisteminde "Başvuru Tamamlandı" olarak görüntülenemeyenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmamıştır.
Başvuru durumunuzu e-Devlet şifreniz ile ilgili sistemden görüntüleyebilirsiniz.

Eğitim Alma Hareketliliği Sonuçları için Tıklayınız.
Eğitim Alma Hareketliliği başvurusu yapan Rektörlük kadrosundakiler, Bartın Üniversitesi Erasmus Konsorsiyum Projesi ile hibelendirilecektir.
*Personel, Higher School of Security and Economics (Bulgaristan) ile Erasmus ikili anlaşması yaptığı için ek puan almıştır.

Ders Verme Hareketliliği Sonuçları için Tıklayınız.
*Personel, Varna University of Management (Bulgaristan) ile Erasmus ikili anlaşması yaptığı için ek puan almıştır.

Yeşil renkle belirtilen personel, ilk kontenjan doğrultusunda sıralama yapılarak asil olarak seçilmişlerdir.

Turuncu renkle belirtilen personelin asaleti, Ulusal Ajans`tan gelmesi beklenen ek hibe sözleşmesinin imzalanması sonrası kesinleşecek olup personel şu an için aday statüsündedir!

İtirazlar, 27 Şubat 2023 Pazartesi mesai bitimine kadar e-mail ya da EBYS`den yapılabilecektir. Bu tarihten sonraki itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Belge tamamlamak için son tarih: 28 Nisan 2023

Hareketlilik için son tarih: 27 Ekim 2023

NOT: Hibe hesaplaması personelin yüklemiş olduğu davet mektubundaki ya da eğitim/öğretim anlaşmasında beyan ettiği ülkeye/üniversiteye ve seyahat bandına göre yapılacaktır. Daha sonra ülke değiştirmek isterse yüksek hibeliden düşük hibeliye geçiş mümkün iken, düşük hibeli 3. ve 2. Kategoriden 1. Kategoriye geçiş aynı hibe miktarları ve bir üst dilim seyahat desteği ile uygun değildir. Yararlanıcı ülke değiştirmek isterse ilk belli olan hibesine göre hesaplama yapılacak gerekirse hibe verilen gün sayısı azaltılacaktır.

Yayınlanma Tarihi: 24 Şubat 2023 Cuma
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2023 Cuma